kamppailua lähellä

Bothnia Kickboxing on Oulun seudulla toimiva potkunyrkkeilyseura, jolla on toimintaa Iissä, Kiimingissä, Oulunsalossa, Tyrnävällä sekä Yli-Iissä. Ryhmiä on erikseen aikuisille ja nuorille sekä alakouluikäisille lapsille.
Harjoituksia pidetään kullakin paikkaunnalla aikuisille ja nuorille kahdesti viikossa ja lapsille kerran. Lisäksi voit aina käydä vapaasti myös muiden paikkakuntien harjoituksissa.

Aikuisten harjoituksissa keskitymme ensisijassa lajitaitojen kohottamiseen ja fyysistä kuntoa nostetaan asteittain. Lasten harjoituksissa kehon koordinaation kehittäminen pelien ja leikkien muodossa on suuremmassa osassa. Harjoitukset on ohjataan ensisijassa tavallisen kuntoharrastajan ehdoilla.

Osallistumme säännöllisesti potkunyrkkeilykilpailuihin ja seurassamme on valmennuskokemusta aina MM- ja ammattilaistasolle saakka, joten halutessasi voit edetä lajissa pitkälle myös kilpaurheilijana. Kilpaileminen ei kuitenkaan ole pakollista kellekään ja se vaatii huolellista valmistautumista.

Bothnia Kickboxing on Suomen Potkunyrkkeilyliiton virallinen jäsenseura.

Missä pääset menoon mukaan

Katso alta juuri sinulle sopiva treeniaika ja paikka. Potkunyrkkeilyn aloittaminen ei vaadi kovaa kuntoa, aiempaa kokemusta tai omia varusteita, vaan mukaan pääsee matalalla kynnyksellä.

Ii

Iissä harjoittelemme Iisi-Areenan uusissa kamppailutiloissa. Harjoituksia on erikseen 9 – 12 -vuotiaille lapsille sekä aikuisille ja nuorille.

Iisi-areena, Kisatie 2B

MA 17.00 – 18.00 lasten vuoro

MA 19.00 – 20.00 jatkoryhmä

TO 19.30 – 20.30 jatkoryhmä
Navigoi perille

Kiiminki

Kiimingissä harjoittelemme Kiiminkipuiston uusissa liikuntatiloissa. Harjoituksia on erikseen alakouluikäisille lapsille sekä aikuisille ja nuorille.

Kiiminkipuiston koulu, Viitantie 6
TI 18.00 – 19.00 lasten vuoro
TI 19.00 – 20.00  aikuiset ja nuoret
PE 17.00 – 18.00 aikuiset ja nuoret
Navigoi perille

Oulunsalo

Oulunsalossa harjoittelemme Oulunsalon liikuntakeskuksen tatamilla. Harjoituksia on erikseen alakouluikäisille lapsille sekä aikuisille ja nuorille.

Oulunsalon liikuntakeskus, Tuohikuja 6

TO 17.00 – 18.00 aikuiset ja nuoret

SU 14.00 – 15.00 aikuiset ja nuoret

SU 15.00 – 16.00 lasten vuoro
Navigoi perille

Tyrnävä

Tyrnävällä harjoittelemme Toukovakan liikuntasalissa.
Harjoituksia on erikseen alakouluikäisille lapsille sekä aikuisille ja nuorille.

Toukovakka, Villentie 7

KE 18.00 – 19.00 lasten vuoro

KE 19.00 – 20.00 aikuiset ja nuoret

SU 12.00 – 13.00 ​aikuiset ja nuoret
Navigoi perille

Yli-Ii

Yli-Iissä harjoittelemme liikuntahalli Vorellin salissa. Harjoituksia aikuisille ja nuorille 11-vuotiaista alkaen.

Liikuntahalli Vorelli, Tulisijantie 4
TI 16.00 – 17.00 aikuiset ja nuoret

SU 19.30 – 20.30 aikuiset ja nuoret
Navigoi perille

Treenaa taidolla

Toimimme yhdessä Suomen Potkunyrkkeilyliiton ja World Association of Kickboxing Organizationin kanssa

Mitä on potkunyrkkeily?

Potkunyrkkeily on moderni kamppailulaji, johon kuuluvat iskut, potkut ja polvitekniikat. Harjoituksissa kehität kamppailutaitojen ohessa niin lihaskuntoasi kuin hapenottokykyäkin – itseluottamusta unohtamatta.

Harjoitukset sisältävät tekniikkaharjoittelua parin kanssa, välineharjoittelua, lihaskunnon kehittämistä ja peruskurssin jälkeen myös sparraamista eli harjoitusotteluita kevyellä kontaktilla.

Harjoittelu on hauskaa ja vauhdikasta, mutta jokainen suorittaa aina oman kunto- ja taitotasonsa mukaan, eikä ketään kolhita harjoituksissa. Potkunyrkkeilyssä voi kilpailla matalalla kynnyksellä, mutta 90% lajin harrastajista on mukana puhtaasti kuntoilumielessä.

Potkunyrkkeilyn kansallisena lajiliittona toimii Suomen Potkunyrkkeilyliitto, joka on maailman potkunyrkkeilyliiton WAKO:n  jäsen.

 

 

Ota yhteyttä

Antti ” Andy” Sariola
0403637210
info@kickboxingbothnia.fi
Hallituskatu 30 B22
90100 Oulu